etusivulle etusivulle
etusivulle haku yhteystiedot

Ajankohtaista

Tulevaa koulutusta: Luontoyhteyden merkitys ja ohjaaminen


21.09.

Jyväskylän kesäyliopisto kouluttaa luontoyhteyden merkityksestä ajalla

19.11.2016 - 20.11.2016.

 

Luontoympäristö edistää tutkitusti ihmisten psyykkistä ja fyysistä terveyttä. Luonto tukee oppimista sekä lisää myönteisiä tunteita ja kokemuksia. Kurssilla saat syventävää tietoa luontoyhteyden merkityksestä ihmisille sekä opit ohjaamaan luontoyhteysharjoituksia. Käsittelemme myös luonnon merkitystä suomalais-ugrilaisessa perinteessä ja mytologiassa. Kurssi sopii erityisesti opetus-, kasvatus- tai ohjaustyötä tekeville mutta myös kaikille, jotka haluavat tutkia ja syventää omaa suhdettaan luontoon.

Koulujen opetus on siirtymässä yhä enemmän luokkahuoneista ulos. Tällä kurssilla saat tietoa, taitoa ja varmuutta ohjata lapsia ja nuoria luonnossa. Kurssilla opitut luontoyhteysharjoitukset ovat oivallisia työkaluja ryhmäyttämiseen sekä lasten ja nuorten itsetuntemuksen parantamiseen. Lisäksi opettajan vahva luontosuhde voi esimerkillään saada oppilaat kiinnostumaan vastuullisesta ja luontoa kunnioittavasta elämäntavasta.

Kurssipäivät koostuvat luonnon hyvinvointivaikutuksiin sekä luontoyhteyden merkitykseen liittyvästä tiedosta, luontoyhteysharjoitusten ohjaamisen perusteista sekä käytännön harjoituksista ulkona.

 

Lisätiedot:

https://kesayo.jyu.fi/kurssit/20000/201141/218236


Takaisin uutisiin
 
Copyright © 2005 Suomen luontoyrittäjyysverkosto ry