etusivulle etusivulle
etusivulle haku yhteystiedot

Kylmämaan Ohjelmat Oy

Kylmämaan Ohjelmat Oy

- Lapin lumoa kahdeksan vuodenaikaa

Kolarin kunnassa, Ylläksellä ja Torniojoen varressa Lappeassa, toimiva yritys Kylmämaan Ohjelmat Oy tarjoaa Lapin elämyksiä 27 vuoden kokemuksella.

Yrityksen perustajalla, Mauri Kylmämaalla, onkin siten vankka kokemus Lapin matkailuyrittäjyydestä. Yrittäjä kertoo matkailun ja matkailuyrittäjyyden vuosien varrella muuttuneen, matkailualan kilpailun tiukentuessa ja Ylläksen palvelutarjonnan lisääntyessä. Muutoksia on tapahtunut myös asiakasryhmissä. Yritysasiakkaat ovat vähentyneet ja ulkomaisten asiakkaiden osuus on lisääntynyt, kasvaen tulevaisuudessa edelleen. Kukkaron nyöreistä pidetään huomattavasti tiukemmin kiinni nyt kuin aikaisemmin.

Monipuolinen palvelupaletti

Yrityksen palveluihin kuuluvat ohjelmapalvelut Lapin kaikkina kahdeksana vuodenaikana, majoitus ja tilausravintolatoiminta, savusaunapalvelut sekä tilausliikenne. Talvikautena tehdään asiakkaiden kanssa retkiä mm. moottorikelkoilla, poroilla, huskeilla tai lumikengillä. Valittavana on monta erilaista valmispakettivaihtoehtoa, mutta myös yksilölliset retkitoiveet ovat toteutettavissa joustavan ohjelmapalvelun ansiosta.

Kesäkauden tärkeimpänä aktiviteettina on villin lohen kalastus Torniojoella, mutta Lapin maisemia voi päästä ihailemaan myös yrityksen järjestämillä patikointi-, lautta- ja melontaretkillä. Kylmämaan Ohjelmat järjestää mielellään myös mieleenpainuvan retken paikalliselle porotilalle tai alueen eri kulttuurikohteisiin.

”Kaikki ohjelmat toteutetaan aina turvallisuusnäkökohdat ja ympäristö huomioiden, paikallisen ammattitaitoisen ja kokeneen henkilökunnan ohjauksessa. Kylmämaan oppaat tuntevat seudut paremmin kuin omat taskunsa, joten Kylmämaan retkillä asiakas on luotettavissa käsissä”, Mauri Kylmämaa painottaa. Yrittäjä jatkaa, että ”suosituimmat palvelut ovat tällä hetkellä kelkkasafari metsäkodalle, revontulisafarit, husky- ja poroajelut.”

Lapin puhtaita makuja ja majoituspalvelua

Kylmämaan Ohjelmat Oy välittää asiakkailleen majoitusta Ylläksellä ja tarjoaa majoituspalveluja myös Tornionjoen varrella sijaitsevassa Lappean Lomassa. Lappean Loman juuri remontoidut, yksilölliset huoneet kutsuvat rentoutumaan rauhalliseen maalaisympäristöön.

Lapin makuja pääset maistamaan tilausravintoloissa, Kuossa Parthassa tai HaltiaKammissa, joiden korkealuokkaiset raaka-aineet hankitaan alueen omilta metsästäjiltä ja marjanpoimijoilta. Molemmissa ravintoloissa on Lapin herkkujen lisäksi panostettu silmänruokaan ja Lapin eksotiikan korostamiseen. HaltiaKammin erikoisuutena on myös ruuan valmistaminen suurelta osin avotulella. Tietoa ravintolan aukioloista sekä muista yrityksen palveluista saa ottamalla yhteyttä yritykseen. Lisätietoja saa myös yrityksen omilta verkkosivuilta osoitteesta www.kylmamaatours.fi
ja lohenkalastuksesta osoitteesta www.lappeanloma.fi

Yrittäjän vinkit lomalaisille

”Näin talvella suosittelisin vaikka pitkää kelkkasafaria, kuten Pakasaivon safaria ja ensi kesälle voisin suositella retkistämme vaikkapa Itämeren villin lohen kalastusta Lappean Lomassa. Lisää vinkkejä saa soittamalla alla olevaan puhelinnumeroon. ”

Yhteystiedot


Kylmämaan Ohjelmat Oy / Kylmämaa Tours
Hotellintie 4
95980 Ylläsjärvi
info@kylmamaatours.fi
Puh: +358 400 397 484

 
Copyright © 2005 Suomen luontoyrittäjyysverkosto ry