etusivulle etusivulle
etusivulle haku yhteystiedot

Green Care -päivät 2016

Green Care -päivät järjestetään Rantasalmella Hotel & Spa Hotel Järvisydämessä 15.-16.9.2016. Valtakunnalliseen tapahtumaan kutsutaan mukaan alan parissa työskenteleviä, yrittäjiä, kehittäjiä, kouluttajia sekä muita toimijoita ja alasta kiinnostuneita. Ohjelmaan voit tutustua Green Care Finland ry:n sivuilla.

Ilmoittautuminen on suljettu! Ilmoittautuneille lähetetään erillinen vahvistus ja osallistumismaksusta lasku. Ilmoittautuminen on sitova. Viimeisen ilmoittautumispäivän jälkeen tulleesta peruutuksesta veloitetaan 50 % seminaarin hinnasta. Mikäli osallistumista ei peruuteta 9.9.2016 mennessä ja osallistuja jää ilman hyväksyttävää syytä saapumatta, häneltä veloitetaan koko seminaarimaksu.

Torstai- ja perjantaipäivät ovat täynnä! Emme ota enää ilmoittautumisia peruutuspaikoillekaan. Jonottajia on jo runsaasti. Myös majoitus Rantasalmella on ruvennut täyttymään.

Osallistun Green Care -päiville seuraavasti:

SeminaariosuusValitse torstain verkostoitumisfoorumi, johon osallistut:Osallistun torstain lisämaksulliseen ohjelmaan seuraavasti:

Illallinen

Alennus


Seminaarin yhteydessä alan yritysten, hankkeiden ym. toimijoiden on mahdollista esitellä materiaaleillaan toimintaansa.

Esittelypöytä


Osallistumisvahvistusta, laskutusta, tarjoiluja ja muita mahdollisia yhteydenottoja varten tarvitsemme yhteystietojanne:

Ilmoittautujan nimi *
Yritys / yhteisö
Osoite *
Laskutusosoite (jos eri)
Puhelin
Sähköposti *
Mahdollinen erikoisruokavalio, ruoka–aineallergia yms.
Lisätiedot

Ilmoittautumisasioissa voit olla yhteydessä myös sähköpostitse osoitteella info@aitoluonto.fi.

Tapahtumasta antavat lisätietoja Teija Skyttä, Mikkelin ammattikorkeakoulu, teija.skytta@mamk.fi, puh. 050 5688 897, Marita Mattila, Mikkelin ammattikorkeakoulu, marita.mattila@mamk.fi, puh. 050 3125 094 tai Juha Rutanen, Green Care Finland ry, juha.rutanen@aitoluonto.fi, puh. 040 5737 568.


Pakolliset kentät * 
 
Copyright © 2005 Suomen luontoyrittäjyysverkosto ry