etusivulle etusivulle
etusivulle haku yhteystiedot

Green Care : Vaikuttavuusseminaari

Green Care Finland ry järjestää Tampereella 3.6.2015 seminaarin, jossa tarkastellaan Green Caren vaikuttavuutta, miten mitata ja todentaa luonnon tuottamia hyvinvointivaikutuksia. Tapahtumaan kutsutaan mukaan alan parissa työskenteleviä, yrittäjiä, kehittäjiä, kouluttajia sekä muita toimijoita ja alasta kiinnostuneita. Ohjelma löytyy sivulta: http://www.gcfinland.fi/

Ilmoittautua voit oheisella lomakkeella. Ilmoittautuneille lähetetään erillinen vahvistus ja osallistumismaksusta lasku. Ilmoittautuminen on sitova. Viimeisen ilmoittautumispäivän (26.5.) jälkeen tulleesta peruutuksesta veloitetaan 50 % seminaarin hinnasta. Mikäli osallistumista ei peruuteta 31.5.2015 mennessä ja osallistuja jää ilman hyväksyttävää syytä saapumatta, häneltä veloitetaan koko seminaarimaksu.

Ilmoittautuminen oheisella lomakkeella!

Osallistun Green Care -vaikuttavuusseminaariin seuraavasti:

Seminaari

Osallistun keskiviikon lisämaksulliseen ohjelmaan seuraavasti:

Jälkijutustelut

Alennus


Osallistumisvahvistusta, laskutusta, tarjoiluja ja muita mahdollisia yhteydenottoja varten tarvitsemme yhteystietojanne:

Ilmoittautujan nimi *
Yritys / yhteisö
Osoite *
Laskutusosoite (jos eri)
Puhelin
Sähköposti *
Mahdollinen erikoisruokavalio, ruoka–aineallergia yms.
Lisätiedot
Ilmoittautumisasioissa voit olla yhteydessä myös sähköpostitse osoitteella pauliina.rompotti@gmail.com tai info@aitoluonto.fi tai puhelimitse numeroon 040 8483 205.

Tapahtumasta antaa lisätietoja myös Juha Rutanen, Green Care Finland ry, juha.rutanen@aitoluonto.fi, puh. 040 5737 568.

Pakolliset kentät * 
 
Copyright © 2005 Suomen luontoyrittäjyysverkosto ry