etusivulle etusivulle
etusivulle haku yhteystiedot

Verotus

Yrityksen verotusasioista löytyy tietoa alla olevista linkeistä. Veroasioita voi myös selvittää joko oman alueen verotoimistossa tai kääntymällä läänin veroviraston puoleen.

Yritystoimintaa suunniteltaessa yrityksen perustamisessa auttavat tahot avustavat myös verotuksen perusasioissa. Erityisesti yritystä perustettaessa kannattaa kiinnittää huomiota eri yhtiömuotojen erilaisiin verotuskäytäntöihin.


Edilex
Tietoa yritystoimintaan liittyvästä lainsäädännöstä. Edita Publishing Oy tuottaa laajaa ajantasaista lakitietopalvelua. Osa palvelusta on maksullista.


Lomakkeet
Julkishallinnon lomakkeita (valtio, kunnat ja eri organisaatiot). Valtionkonttorissa sijaitseva Kansalaisneuvonnan maksuton verkkopalvelu, josta löytyy myös verotukseen ja rahoitukseen liittyviä lomakkeita.


Valtiovarainministeriö
Aihealueen uusimmat tiedot ja julkaisut.


Verohallinto
Verohallinnon sivuilla valikossa Vero-ohjeet tietoa yritysasiakkaille, sisältää yritystoimintaan liittyviä ohjeita, oppaita ja lomakkeita. Lisäksi sivuilta löytyy tietoa yrityksen ilmoitusvelvollisuuksista verottajalle alkaen yrityksen perustamisesta.


Veronmaksajain keskusliitto
Tietoa liiton toiminnasta, tutkimuksia, tietoa verotuksesta, verovinkit, lehdistötiedotteet


YritysSuomi
Tietoa yrityksen verotuksesta. Työ- ja elinkeinoministeriön koordinoima verkkopalvelu.

 
Copyright © 2005 Suomen luontoyrittäjyysverkosto ry